Energie-discounter.nl

Energie informatie en vergelijken

Over Ons

Energie-discounter.nl is sinds mei 2013 officieel partner van PrizeWize. PrizeWize is gekeurd volgens de NMA keurmerken. Door het partnership tussen Energie-discounter.nl en PrizeWize kunnen wij energieprijzen vergelijken om de consument het best mogelijke aanbod te doen.

Energie-discounter.nl is een onafhankelijke website die alleen de tarieven van energieleveranciers vergelijkt. Energiemaatschappijen hebben geen invloed op de vergelijkingen die Energie-discounter.nl maakt. Door de snelle, duidelijke en service die Energie-discounter.nl via PrizeWize kan aanbieden kan iedereen gemakkelijk van energieleverancier veranderen!

Energieleveranciers willen graag nieuwe klanten hebben. Om klanten binnen te halen maken ze gebruik van acties en kortingen. Door de acties en kortingen lijkt het alsof de energiemaatschappijen zeer voordelig zijn. Energie-discounter.nl kijkt hier doorheen.  en vergelijkt appels met appels!

Energie-discounter.nl is onafhankelijk. Energie-discounter.nl heeft geen financiële noch andere belangen in een specifieke leverancier. Hierdoor kunnen wij via PrizeWise onafhankelijk de prijzen met elkaar vergelijken. Het doel van Energie-discounter.nl is dan ook het verzorgen van het meest voordelige aanbod van energie voor iedereen.

Energie-discounter.nl heeft privacybescherming hoog in het vaandel staan. Door de samenwerking met PrizeWize is de verwerking van persoonsgegevens in handen van PrizeWize. PrizeWize is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder vermeldingsnummer 1348340. De veiligheid is dus in goede handen bij onze partner PrizeWise.

Voor vragen kunt u altijd opnemen met PrizeWise via 088 66 99 085

Wilt u kijken of U te veel betaald, klik op  "Energie vergelijken"in het menu?

Leveranciers